Verbenamuffins med chokoladetop
Ingredienser til verbenamuffins
(6-8 muffins)
100 g smør
¾ dl mælk
125 g sukker
2 æg
1 tsk. vanilje
1 tsk. bagepulver
150 g mel
4 spsk. hakkede verbena- el. citronmelisseblade
Chokoladecreme
100 g chokolade, 70%
100 g blødt smør
150 g Philadelphia ost el. mascarpone
50 g flormelis
Vi elsker muffins!
Er du vild muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver dig nogle af de bedste opskrifter fra Familie Journal.Se vores muffins her
Fremgangsmåde til verbenamuffins
Smelt smørret og tilsæt mælken. Pisk æg og sukker godt. Rør smørblandingen i. Bland de tørre ting og vend dem i dejen sammen med verbenabladene, men gem et par stykker til pynt. Fordel dejen i muffinsforme på en bageplade. Bag dem ved 200° på midterrillen 12-15 min. Lad dem køle på rist.
Chokoladecreme: Smelt chokoladen i mikroovn eller over vandbad. Pisk chokolade, smør, ost og flormelis sammen. Sprøjt cremen på kagerne og pynt med grønt.
Bageopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Find flere muffins her...
Muffins med citron
og passionsfrugt
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)