Koldskålspannacotta med lakridscroutoner og jordbær
Ingredienser til koldskålspannacotta med lakridscroutoner og jordbær
(4 pers.)
2 blade husblas
½ citron
1½ dl kærnemælk
3 spsk. sukker
½ vaniljestang
1½ dl yoghurt naturel 1,5%
Croutoner
1 skive rugbrød
1 spsk. lakridssirup
50 g jordbær
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her
Fremgangsmåde til koldskålspannacotta
Læg husblassen i blød i koldt vand i 5 min. Vrid bladene for vand og smelt dem forsigtigt i en gryde med citronsaft, det må endelige ikke koge. Køl det lidt af. Kom kærnemælken i en skål med sukker og vaniljekorn og tilsæt citronsaften, mens der piskes. Tilsæt yoghurt under piskning. Fordel massen i 4, små skåle og lad pannacottaerne stivne i køleskabet i 2-3 timer. Rist rugbrødet på en tør pande og vend med lakridssirup, til det er opsuget. Skær rugbrødet i tern og drys dem over pannacottaerne sammen med de halverede jordbær.
Opskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Kirsebærtrifli
Jordbær-marengstærte
Flere søde jordbær
Jordbær-marengs-
roulade
Chokoladeis med
lakridsmarengs og
jordbær
Jordbærgrød
Jordbærkage med
lemoncurd
Jordbærmakroner
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)