Skaller med yoghurt og nektariner
(8-12 stk. afh. af størrelsen)
Dej
150 g mel
100 g smør
2 spsk. sukker
1 æg
Fyld
2 dl yoghurt 10%
2 spsk. flydende honning
4-5 modne nektariner el. 500 g jordbær
Dej: Smuldr mel og smør. Tilsæt sukker og æg og saml dejen. Lad den hvile koldt ½-1 time. Tryk dejen ud i små smurte bageforme og bag dem et stykke nede i ovnen ved 200° ca. 15 min. Lad formene køle lidt og vend skallerne ud på bagerist.
TIP
- De færdigbagte skaller kan fryses.
Fyld: Rør yoghurt og honning sammen. Skær nektarinerne i skiver. Læg yoghurt i skallerne lige inden serveringen og pynt med nektariner eller jordbær.
Bageopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Flere lækre kager...
Sørøverhatte
Banankage med rom og tranebær
Hokkaidoruder
Lækkerier med rabarber og jordbær