Lavkarbo-flæskesteg
Ingredienser til Lavkarbo-flæskesteg
(4 pers.)
1 kg ribbenssteg
1 spsk. salt
1 agurk
5 spsk. Sukrin
2 dl eddike
1 rød chili
1 tsk. salt
1 knsp. peber
3 dl cremefraiche
½ dl appelsinsaft
75 g brombær (optøet)
600 g rødkål
50 g solsikkekerner
50 g mandelsplitter
Prøv også: Flæskesteg med figner
Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Familie Journals shop!
Kun 20,- per stk.
Fremgangsmåde til Lavkarbo-flæskesteg
Rids sværen helt igennem, gnid med salt og sæt den i en bradepande. Steg stegen midt i ovnen ved 200º i 80 min., de sidste 5 min. på grill, så sværen bliver sprød.
Spørg Lavkarbo-eksperten Tatjana
Familie Journals ekspert på Lavkarbo/Low Carb hedder Tatjana Albinus -uddannet ernærings-økonom.Skriv til hende på:
lavkarbo@familiejournal.dk
http://tatjanasmad.blogspot.dk/
Snit agurken i tynde strimler og chilien i tynde ringe. Pisk Sukrin, salt og peber ud i eddiken og hæld eddiken over agurk og chili.
Pisk cremefraichen med appelsinsaft, mos brombærrene og vend dem i. Snit rødkålen fint og vend den i sammen med solsikkekerner og mandler.
Brug hindbær eller solbær, hvis du ikke har brombær.
LÆS OGSÅ: Sådan taber du dig med Lavkarbo
Savner du køkkenting, som gør det nemt at lave sund mad? Så klik her og bliv inspireret i Familie Journals webshop (link fjernet)
Flere slankende opskrifter til Low Carb/Lavkarbo-kost
Low Carb/
Lavkarbo-vafler Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-smoothies Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-laks
i osteskjul Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-brød