Opskrifter
Mad på under 30 minutter
Fredag, 5. september 2008af Redaktion
Af og til skal det bare gå hurtigt med at få mad på bordet. Men derfor behøver du ikke lade dig nøje med færdigkøbte retter. Vi har samlet en række gode og sunde middagsretter, som du kan lave på en halv time - eller endnu hurtigere
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/21a4c803f61e4792a6649950a43f3b86.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
![Steaksandwich med avocado og pesto](https://imgix.familiejournal.dk/legacy/media/db6ecb341d7c4c10b62a43b0bc602e62.jpg?auto=format,compress&fit=crop&crop=faces,entropy)
Forårssalat med røget ål
- på 15 minutter
Burritos med bønnesalat
- på 20 minutter
Skindstegt fisk med vintergrønt i wok
- på 20 minutter
Pasta med kalvekød og kantareller
- på 20 minutter
Hurtig bønnegullasch
- på 20 minutter
Pitabrød med falafel
- på 20 minutter
Kyllingekebab med perlespelt
- på 20 minutter
Krydret mørbradgryde
- på 25 minutter
Kotelet med appelsin og broccoli
- på 25 minutter
Wraps med krydret kylling
- på 25 minutter
Fiskesuppe med røget hellefisk
- på 30 minutter
Tykstegsfilet med salat
- på 30 minutter
Minibøffer med æble
- på 30 minutter
Pølsetomattærte
- på 30 minutter
Løgpizzaer med linsesalat
- på 30 minutter
Du kan finde endnu flere gode og sunde retter, hvis du fx klikker på Hovedretter