Opskrifter

Glutenfri lækkerier

Tirsdag, 17. september 2013af Redaktionen
Har du glutenallergi eller kender du en, der har, så får du her lækre opskrifter på glutenfri kager og andre retter...

Gluten er det protein, der findes i hvede, byg og rug. Hvis du ofte oplever, at din mave føles oppustet efter du har indtaget mad med gluten, kan det være et tegn på glutenallergi.

Man kan sagtens bage dejlige kager uden gluten.

Se også: Sådan tester du dig selv for glutenallergi

Det er vigtigt at røre meget, når man bager glutenfrit. Så det er en god idé at røre dejen i en røremaskine eller med en håndmikser

KLIK PÅ DEN RET, DU ØNSKER AT SE OPSKRIFTEN PÅ!

Glutenfrit bagværk

Det behøver skam ikke at være kedeligt, når du skal bage kager uden gluten. Se bare på disse lækre opskrifter...


Glutenfri chokoladekage

Glutenfri drømmekage

Succeskage

Glutenfri gulerods-kokos-muffins
Glutenfri kokosmakroner

Glutenfri toscatærte

Mad til glutenallergikeren


Glutenfrit brød med kerner

Sprød kylling med broccolisalat

Glutenfri pizza bianca

Lavkarbo og gluten


Lavkarbo-brød (Stenalderbrød)

Lavkarbo-cheesecake med
jordbær

Lavkarbo-vafler