Mormormad
Tiderne skifter, og det gør vores danske madkultur også.
Vi spiser pizza, pasta og pesto i store mængder, og den udenlandske mad er eksploderet på det danske marked.
Men...
... nogle gange er det altså bare skønt at blive ført tilbage til mormors kødgryder, hvor sovsen ikke var en tynd sauce, kartoflerne ikke friturestegte og kødet dejligt dansk.
Derfor har vi samlet alle de gode klassiske retter her, så du nemt kan overraske med en gammeldags dansk ret, når den er bedst.
30 klassikere på middagsbordet
Frikadeller med kartofler og persillesovs
Hakkebøf med brun sovs og kartofler
Kalvelever med bløde løg og agurkesalat
Medister med kartofler og rødbedesalat
Kold kartoffelsalat med frikadelle
Koteletter med ærter og gulerødder
Fiskefrikadeller med picklesremoulade
Mangler du smarte dækkeservietter eller andet køkkengrej, så kig ind i Familie Journals shop
Over 1.500 opskrifter i Kogebogen